تکنیک ها, مقالات

کرما، لذت و زیبایی در قهوه

چگونه کرما روی قهوه داشت باشیم

کرما چیست؟

کرما یک لایه نرم و خامه‌ای است که روی قهوه اسپرسو سرو می‌شود و به عنوان یکی ازعوامل اصلی ظاهر و طعم قهوه اسپرسو محسوب می‌شود. در این مقاله به بررسی عوامل موثر در تهیه و ساخت کرما و همچنین نکاتی که باید در مورد عصاره گیری قهوه از اسپرسوساز توجه کنید، می‌پردازیم.

فوت کوزه گری

1. فشار آب: برای تهیه کرما بهتر، فشار آب باید بالا باشد. اکثر اسپرسوسازها فشار آب بین 9 تا 15 بار دارند که منجر به تولید کرما با کیفیت بالاتر می‌شود.

2. دمای آب: دمای آب بسیار مهم است. برای بهترین نتیجه، دمای آب باید بین ۹۰-۹۴ درجه سانتی‌گراد باشد. اگر دمای آب زیاد باشد، ممکن است کرما کمتری تولید شود و اگر دمای آب کم باشد، ممکن است رقیق و بی‌طعم شود.

3. نوع قهوه: قهوه ای که برای ساخت کرما استفاده می‌شود، باید کیفیت بالا و تازه باشد. قهوه‌های تازه‌تر و تردیده‌تر معمولاً بهترین کرما را تولید می‌کنند.

4. نوع و کیفیت دستگاه: نوع و کیفیت دستگاه اسپرسوساز نیز بر کیفیت کرما تاثیرگذار است. دستگاه‌هایی که دارای فشار بالایی هستند و قابلیت تنظیم دمای آب را دارند، بهترین نتیجه را می‌دهند.

5. نوع و کیفیت آب: آب نیز برای ساخت کرما بسیار مهم است. آبی که برای ساخت قهوه استفاده می‌شود، باید خالص و بدون مواد آلوده باشد. آب‌هایی که دارای کلر یا مواد آلوده هستند، ممکن است به کیفیت آن ضربه بزنند.

بهترین آب ، آبی است که درجه سختی آن حدود 100 باشد، و در حال حاضر این شرایط را دستگاه های تصفیه کننده آب میتوانند ایجاد کنند، بنابراین بهترین آبی که می شود استفاده کرد از دستگاه تصفیه آب است

باریستامن حرفه ای

6. حجم قهوه: حجم قهوه‌ای که برای عصاره گیری استفاده می‌شود نیزبرکیفیت آن تاثیرگذار است. برای بهترین نتیجه، بهتر است حدود ۷-۹ گرم قهوه برای هر نوشیدنی اسپرسو استفاده کنید.

7. تمیزی دستگاه: برای تولید کرما با کیفیت بالا، دستگاه اسپرسوساز باید تمیز و سالم باشد. بنابراین، بهتر است بعد از هر بار استفاده، دستگاه را تمیز کنید و همچنین به صورت دوره‌ای دستگاه را تعمیر کنید.

8. تنظیم بودن درجه آسیاب: درشت بودن قهوه آسیاب شده باعث می شود آب به راحتی از بین ذرات قهوه عبور کند و از پرتافیلتر خارج شود.

از طرفی برای عصاره گیری خوب و کرمای خوب فشار روی قهوه لازم است(البته نباید از حد بگذرد) بنابراین تنظیم بودن درجه آسیاب خیلی مهم است

9. قهوه تازه آسیاب شده: هرچه زمان آسیاب شما به زمان عصاره گیری نزدیک تر باشد، کرمای بیشتری دریافت خواهید کرد

ریزه کاری های موثر

نکته دیگری که قابل توجه است اینکه، استفاده از قهوه تازه آسیاب شده به جای قهوه آماده می‌تواند به بهبود کیفیت عصاره قهوه کمک کند. قهوه تازه آسیاب شده عطر و طعم بهتری دارد و می‌تواند به تولید عصاره قهوه با کیفیت بالا و همچنین کرمای عالی کمک کند.

تقریبا مهمترین نکته

10. ترکیب قهوه: ترکیب قهوه نیز می‌تواند بر کیفیت کرما تاثیرگذار باشد. برای تولید آن با کیفیت بالا، بهتر است از قهوه‌هایی استفاده کنید که به طور خاص برای تهیه اسپرسو طراحی شده‌اند. تغییر درصد ترکیب قهوه می‌تواند به بهبود کیفیت کرما و عصاره قهوه کمک کند.

11. زمان عصاره گیری: زمان عصاره گیری نیز برای تولید کرمای با کیفیت بسیار مهم است. بهترین زمان عصاره گیری برای تولید با کیفیت بین ۲۰ تا ۳۰ ثانیه است. اگر زمان عصاره گیری زیاد باشد، ممکن است قهوه رقیق شود و اگر زمان عصاره گیری کم باشد، ممکن است خیلی غلیظ و تلخ شود.

12. رعایت بهداشت: رعایت بهداشت نیز بسیار مهم است. دستگاه اسپرسوساز باید تمیز و سالم باشد و قهوه نیز باید تازه و خالص باشد. همچنین، بهتر است پیش از استفاده، دست‌ها را بشویید و از دستکش استفاده کنید.

13. تجربه و مهارت: در نهایت، تجربه و مهارت نیز برای تهیه کرما و عصاره قهوه اسپرسو بسیار مهم است. با تمرین و تجربه بیشتر، می‌توانید کرما و عصاره قهوه اسپرسویی با کیفیت بالا تهیه کنید.

14. استفاده از دستگاه اسپرسو با فشار بالا: استفاده از دستگاه اسپرسو با فشار بالا، می‌تواند به بهبود کیفیت کرما و عصاره قهوه کمک کند. دستگاه‌های اسپرسو با فشار بالا، می‌توانند قهوه را با فشار قوی‌تر و در نتیجه با کیفیت بیشتری استخراج کنند.

تمرین تمرین تمرین

در نهایت، برای تولید کرما و عصاره قهوه اسپرسو با کیفیت بالا، بهتر است تمام نکات فوق را رعایت کنید و با تمرین و تجربه بیشتر، مهارت خود را در تهیه قهوه اسپرسو و تولید کرما و عصاره قهوه با کیفیت بالا افزایش دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *