تکنیک ها, مقالات

نگهداری قهوه، بهترین روش پیشنهادی

نگهداری قهوه برای حفظ طعم و تازگی آن

نگهداری قهوه یکی از مهمترین کارهای لازم برای وارد شدن به دسته قهوه خوران حرفه ای می باشد

قهوه ها دارای یک ویژگی مشترک می باشند، و آن این است که طراوت قهوه ها بعد از رست کردن شروع به از دست رفتن می کند.

قهوه هایی که آسیاب شده اند در حدود یک الی دو هفته بعد از رست دادن فقط طراوت و طعم اصلی خود را حفظ می کند،

این موضوع برای دانه های قهوه کمی بیشتر است و در حدود یک ماه می باشد،

در اینجا چند نکته برای حل این مشکل به شما پیشنهاد می دهیم:

. از قهوه های تازه رست خریداری کنید و طوری خرید خود را انجام دهید که قهوه بعد از یک الی دو هفته تمام شود.

. بعد از خرید قهوه،برای نگهداری قهوه خود، مقدارعمده قهوه خود را درون یک ظرف جداگانه قرار دهید و آن را در یک محل خنک و تاریک نگهداری کنید و از باز کردن درب آن خودداری کنید.

از یک ظرف کوچکتر برای استفاده کوتاه مدت خود استفاده کنید و در صورت اتمام، از محتواي قهوه داخل ظرف بزرگ برای پر کردن ظرف کوچک خود استفاده کنید که این کار باعث می شود از رسیدن هوا به بخش عمده قهوه خود جلوگیری کنید.

نگهداری از دانه و پودر قهوه

قهوه‌های برشته شده بسیار حساس تر از قهوه‌های سبز هستند. شرایط نگهداری آن‌ها باید به گونه ای باشد که دانه یا پودر قهوه را از رطوبت، گرما، نور و جریان هوا دور نگه دارد.

دمای مناسب نگهداری ۲۳ درجه سانتی گراد است. در ضمن محیط نگهداری بهتر است خشک و تاریک باشد، البته شرایط اتاق می‌تواند برای نگهداری قهوه مناسب باشد.

پس در یخچال جای مناسبی برای نگهداری قهوه نیست! قهوه را فریز نکنید!

ظرف مناسب برای نگهداری قهوه
ظرف مناسب نگهداری قهوه

قبل از عصاری گیری دانه قهوه را آسیاب نمایید

برای تازه ترین طعم، قهوه را درست قبل از دم کردن آسیاب کنید.

قهوه آسیاب شده بلافاصله پس از آسیاب کردن شروع به از دست دادن طعم و عطر خود می کند، بنابراین آنچه را که نیاز دارید آسیاب کنید.

اگر باید قهوه آسیاب شده را نگهداری کنید، آن را در یک ظرف در بسته در جای خشک و خنک نگهداری کنید.

به اندازه و تازه قهوه بخرید، زیاد نگیرید

برای اطمینان از تازگی، قهوه را باید در مقادیر کم خریداری کرد.

بنابراین بهتر است ظرف دو هفته پس از برشته شدن از آن استفاده کنید.

اگر قهوه را به صورت عمده و با قیمت قهوه مناسب خریداری می کنید، آن را در ظروف در بسته نگهداری کنید.

قهوه را در جای خشک و خنک نگهداری کنید

قهوه را باید در جای خشک و خنک و دور از نور مستقیم خورشید نگهداری کرد.

گرما و رطوبت باعث می شود قهوه طعم و عطر خود را از دست بدهد. از نگهداری قهوه در یخچال یا فریزر خودداری کنید، زیرا رطوبت و بوهای سایر غذاها جذب قهوه می شود.

بانک قهوه فلزی در گیفوکافی

بهترین ظرف ها برای نگهداری قهوه

بزرگترین دشمن دانه قهوه شما، رطوبت، گرما و نور است.

اگر میخواهید زمان ماندگاری قهوه خود را بالا ببرید باید در ظرف های مناسب که نور و هوا به آن نفوذ نمیکند قهوه خود را نگهداری کنید

درست است که دانه های قهوه می توانند به محیط شما زیبایی ببخشند اما از نگهداری قهوه در قوطی های شیشه ای و شفاف که اجازه می دهد نور،

طعم قهوه شما را به خطر بیندازد، خودداری کنید.

دانه قهوه خود را در مکانی تاریک و خنک نگهداری کنید.

کابینت هایی که اطراف فر هستند اغلب خیلی گرم هستند و همچنین نقاطی از پیشخوان که بعداز ظهرها آفتاب شدید می خورد نیز برای قهوه زیادی گرم است.

بهتر است که قهوه رو از پاکتی که خریداری کردید ، در ظرف مخصوص قهوه خالی کنید تا مقداری به طول عمر قهوه کمک کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *